Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

Беседа на Гората

Живот според Законот Божји. Кон тоа се стремат прахристијаните во Универзален живот

 3,50

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Беседата на гората на Исус од Назарет нема никаква врска со религијата!

Тие се извадоци од вечниот закон на љубовта кон Бог и ближниот – и дадени на секој човек, без разлика на култура или националност. Откријте што Бог, Слободниот Дух, има да понуди за вашиот живот – и дознајте како овие едноставни упатства можат да ги променат нашите животи на подобро. Навлезете во објаснувањата што самиот Христос ги открил за учењето на Беседата на гората – дадено од Габриеле, пророчицата и пратеничка на Вечното Царство.

Книгата е извадок од книгата „Ова е Мојата Реч A и Ω – Евангелие Исусово.
Христова објава, која ја познаваат вистинските христијани во целиот свет“.

Беседа на Гората
 3,50