Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

Десетте БОЖЈИ Заповеди дадени преку Мојсеј

изложени со зборовите на денешното време

 3,50

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Десетте Божји заповеди немаат никаква врска со религијата! Тие се извадоци од вечниот закон на љубовта кон Бог и ближниот – и дадени на секој човек, без разлика на култура или националност. Откријте што Бог, Слободниот Дух, има да понуди за вашиот живот – и дознајте како овие едноставни упатства можат да ги променат нашите животи на подобро.

Божјите заповеди дадени преку Мојсеј се дар на љубов и животна помош од Вечниот за Своите човечки деца, извадоци од сеопфатниот вечен закон на бесконечноста.
Животот е Бог, Слободниот Дух, кој во сите култури во светот е еден и ист. Слободниот Дух во сите култури во светот е бескрајната разнообразност и изобилство на животот, бидејќи Бог, Слободниот Дух, е Животот. Сега веќе 40 години Слободниот Дух, Духот на Христос Божји, се објавува преку Својата пророчица Габриеле, Својот говорен инструмент, која е и гласничка од Небесата.

Прочитајте ги толкувањата на Десетте Божји заповеди, објаснети со зборовите на нашето време.

Десетте БОЖЈИ Заповеди дадени преку Мојсеј
 3,50