Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

ЛИОБАНИ, Јас раскажувам – слушаш ли?

(од првиот ден до шестата година од животот)

 8,00

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Книга наменета од првиот ден до шестата година на животот на децата. Децата прашуваат: „Зошто?“ Зошто сме на Земјата? Како може еден ангел-заштитник да ни помогне и да нè води? Како живеат духовните битија во Небесата? Како чувствуваат животните, растенијата и камењата? – Лиобани на најмалечките им дава едноставни објаснувања.

ЛИОБАНИ, Јас раскажувам – слушаш ли?
 8,00