Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

Младиот и пророкот

 0,00

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Младите слободно и отворено разговараат со пророчицата на денешницата, Габриеле, на различни теми. Совршена е за сите кои ја бараат подлабоката смисла на животот.

Жив разговор меѓу млади и пророкот. Младиот и поставува критички прашања, но и лични прашања. Кога би била ти сега возрасна како нас, околу 20 години – како би изгледал твојот живот? Што би правела после работа? Со што би се занимавала?…

Етичко-моралниот живот не прави слободни, среќни и успешни – тоа Габриеле, пророчицата за денешното време, ни го пренесува живо и со целосно разбирање.

Младиот и пророкот
 0,00