Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

Научи да молиш

Во вистинската молитва ти Го доживуваш Бога. Вистинската молитва усреќува

 4,00

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Во молитвата, изговорена во сопственото внатрешно, Го доживуваме Бога. Но, вистинското молење треба да се научи, оти правилното молење, да се моли во самиот себе, е разговор во двајца, со Бога. Дури кога молитвата ни е внатрешна, пламена, откако сме научиле да молиме во центарот на силата на Христос Божји и своите молитви ги чувствуваме, тогаш осеќаваме дека одненадеж сме носени од една сила, која е секогаш присутна. Габриеле, меѓу другото, објаснува за внатрешното молење, молитвата на искуството и молитвата на делото, правилниот молитвен став и што можеме да направиме ако во текот на молењето мисли што пречат сакаат да нè оттргнат од неа.

Научи да молиш
 4,00