Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

Речта на ѕвездите до човекот – микрокосмосот, и до неговата душа

 3,50

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Речта на ѕвездите до човекот – микрокосмосот, и до неговата душа

Како човекот со она што го потхранува во своите осетувања, мислење и желби го одредува дури и својот генетски материјал, а со тоа и својата судбина. Тој може – преку своите наследени гени – да биде својот сопствен предок и да стане свој сопствен потомок.

Во оваа книга станува јасно: на Земјата беснее незамислива духовна борба помеѓу божественото и демонското. Ние знаеме зошто уште сега Христос е победник.

Едно објаснување на космичките меѓузависности, дадени од Габриеле, како придружен текст за книгата „Единството на Сепостоењето кое говори – Речта на Универзалниот Дух – Создател“. 44 стр.

 

 

Речта на ѕвездите до човекот – микрокосмосот, и до неговата душа
 3,50