Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

Со Бога се живее полесно

 10,00

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Со Бога се живее полесно

Рака на срце: Нели е нашиот земски живот понекогаш навистина тежок? Ние луѓето би можеле да си го направиме животот многу полесен – со Бога! Габриеле објаснува како можеме Бога да Го вклучиме во својот живот; таа ни приближува што е тоа правилно мислење, како да се научи правилно молење и како можат да се совладаат стравот и болеста за да се пронајде потпиралиште и сигурност во Бога. Зашто Бог не е тој што ни наметнува тешкотии и судбински удари; напротив: Тој нè љуби и го сака најдоброто за Своите човечки деца, Тој сака да ни помогне и да нè доведе до еден среќен, исполнет живот.

 

Со Бога се живее полесно
 10,00