Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

Татковите зборови исто така и за тебе

 7,50

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Ако сакате, отворете ја оваа книгичка и свесно примете ги зборовите на вечната вистина, што ви доаѓаат во пресрет… Зборови од вечниот Татко до Своето дете. Упатување за сите луѓе кон патот што води до еден свесен живот во Бога. Извадок од книгата: „Дојди кај Мене секој миг. Говори за се’ со својот Татко, чиј Дух живее во тебе. Јас, животот, сакам да те водам и да те придружувам.“

Татковите зборови исто така и за тебе
 7,50