Spiritual Books To Learn From, and Attain Ethical Moral Values

Subscribe

Newsletter

Sign In

My Account

Cart

%

Ти, животно – ти, човеку. Кој има повисоки вредности?

Животот со нашите животински браќа и сестри

Original price was: € 9,50.Current price is: € 7,60.

Includes 7% reduced VAT
Available immediately, delivery time 10-14 workdays **

Product Information

Дали сте знаеле дека нашите животински браќа и сестри преку мирисни слики ги примаат нашите чувства, мисли и зборови – и соодветно на нив се однесуваат? Дека преку внесување на тонско-сликовни пораки ние можеме директно да стапиме во комуникација со нив? Лиобани, едно духовно битие, нè поучува за да ги разбереме нашите соближни, да ги почитуваме како пријатели и ни покажува како можеме на правилен начин да се однесуваме спрема нив. Така и животните можат да се ослободат од програмите со
кои ние луѓето ги претворивме во робови, ги изобличивме, ги осквернавивме и ги оптоваривме. Една објава со досега непознати упатства за внатрешниот живот на животните. Еден скапоцен советник за секој пријател на животните.

Ти, животно – ти, човеку. Кој има повисоки вредности?
Original price was: € 9,50.Current price is: € 7,60.